Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Съдия Пенка Стоева-Йоаниду с почетен знак и награда след 30 години работа в съдебната система
Градът Пловдив Съд и Прокуратура

Съдия Пенка Стоева-Йоаниду с почетен знак и награда след 30 години работа в съдебната система

Пенка Стоева-Йоаниду

Съдията в Окръжен съд – Пловдив Пенка Стоева-Йоаниду получи отличие „личен почетен знак първа степен – златен“ и парична награда в размер на 1000 лв. от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Наградата е предложена от Розалия Шейтанова – председател на Окръжен съд – Пловдив. Тя се мотивира с дългогодишната работа на съдия Пенка Стоева-Йоаниду в органите на съдебната власт. Юристката започва кариерата си като стажант съдия в Окръжен съд – Пловдив през 1984 г., а от 2005 г. е съдия в Окръжен съд – Пловдив.

Има близо 30 години стаж в съдебната система. Съдия Пенка Стоева е разглеждала някои от най-сложните граждански и търговски дела в Окръжен съд – Пловдив и се е доказала като опитен професионалист, боравещ отлично с правната материя.

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет освободи Пенка Стоева от заеманата длъжност „съдия“ в Окръжен съд – Пловдив на основание чл. 160 във връзка с чл. 165 ал.1 т.2 от Закона за съдебната власт. Председателят на съда госпожа Розалия Шейтанова й връчи и Почетен плакет на Окръжен съд – Пловдив и й пожела здраве от името на всички служители и магистрати.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...