Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Спорт » БГ Футбол » Анита и Неделев: Обичам те завинаги!
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Анита и Неделев: Обичам те завинаги!

Виждаме ли годежен пръстен на загадъчната снимка?

Емоционален пост във Фейсбук написа Анита Терзийска, жената до капитана на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Националът ни се възстановява от сериозна операция на главата, след тежката травма, която получи при автобусната катастрофа на отбора в Грузия.

Дългогодишната приятелка на известният халф е споделила интересна снимка, за която е отбелязано местоположението Хотел „Мариот“, Тбилиси, Грузия. Това само по себе си е трудно обяснимо, като се има предвид следоперативното състояние на футболиста и медицинската забрана да лети. Друго обаче е по-интересно. При по-внимателно вглеждане, върху безименния пръст на дясната ръка на Анита се вижда пръстен с камък, който много прилича на годежен. Дали по този деликатен начин двамата не намекват, че са взели най-важното решение в живота си? Никак не е изключено, защото Анита пише: „Вече няма какво да ни бутне, щом сме заедно!“ Връзката на Анита и Тодор е здрава и е на повече от шест години. Много е възможно под написаното „щом сме заедно“, двамата вече да разбират по-високо ниво на отношенията си.

В социалната мрежа Анита споделя, че изпитанието в Грузия е било тежко за двамата, но трудността е показала колко силна е връзката между двамата и че любовта им ще преодолее всичко. „Обичам те завинаги!“, казва Анита на Неделев. „Обичам те завинаги!“, отговаря й той в коментар под поста и допълва изречението с три червени сърца.

Ето и текста на Анита:

„Господ често ни поднася изпитания! Понякога малки подводни камъчета спъват ежедневието ни, губим време и енергия втренчени в проблемите, а Той Животът си играе с нас! Показва ни колко малки и незначителни могат да бъдат нещата за които се тревожим, когато ни изправи пред очите на Смъртта…Вярвам, че най-големите трудности, Господ изпраща на своите любимци, защото само силните могат да устоят и да се справят с тях! Благодаря ти, Любов, че не ме остави…Че се пребори! Показа на всички колко си силен! Сега живееш своя втори живот, който ще е още по-хубав, защото след всяка буря изгрява слънце! Вече няма какво да ни бутне, щом сме заедно! Обичам те завинаги! ❤️❤️❤️“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...