Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Няма смисъл от интелектуален и разумен разговор с Кирил и Асен
България Важно Мнения Политика ФБстатус

Няма смисъл от интелектуален и разумен разговор с Кирил и Асен

Асен и Кирил
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Назаем от Явор ДАЧКОВ, журналист

Умните и красивите гледат на Кирил Петков по същия начин, по който гледаха на Спас от Кучериново когато им продаваше несъстествуващи евтини самолетни билети до екзотични дестинации. Сега гледам, че са впрегнали

Асен Василев като Ружа Игнатова (най-издирваната българка от ФБР) да заглавичква твърдия дебилен антируски електорат. Обидно за интелигентността.

Казвам го, защото следя пропаданията на приятели тук и все още се изненадвам. От друга страна ще е готино, ако човек от другия бряг стане премиер на българия на три морета, но това е друга тема. Моята е, че умните и красивите излъчват най-неадекватните хора за управление и политика, разказват играта на държавата, а после се чудят, че никой не иска да чуе за тях. Нарцистична психология, съчетана с практическа некадърност.

Кирил и Асен са есенцията на българската градска глупост

Най-некадърните във всяко отношение хора, които са имали власт. Тодор Живков и Бойко Борисов са титани на компетентността и отговорността преди тези случайни, друсани месии.

Човек с акъла си, който е прекарал 15 минути с тях вижда, че става дума за измамници от 90-е с „тука има, тука нема“ пред централна гара. Цивиливизацион, както казваше Калоянчев в една глуповата, но вярна сатира.

Ако Кирил и Асен са им върха на сладоледа, а черешката на тортата е малоумното отношение към Русия,

няма никакъв смисъл от спор и опит за интелектуален и разумен разговор с тях. Просто трябва да се режат от всички властови позиции и да се задоволят с ФБ. Най-глупавите, аморални и бездарни хора с претенции, повечето от които познавам лично.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...