Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Йордан Цонев: Всички управляващи в момента да минат тест за наркотици
България Важно Мнения Паметни фрази Политика

Йордан Цонев: Всички управляващи в момента да минат тест за наркотици

Йордан Цонев

Няма да подкрепим кабинета на Асен Василев, по-добре да отидем на избори, каза зам.-шефът на ДПС

Всички, които управляват в момента, да си направят по един тест за наркотици, заяви пред бТВ зам.-шефът на ДПС Йордан Цонев.
Опитах се да обобщя ситуацията с един филм от близкото минало, само ще добавя наркотиците. Става въпрос за филма „Секс, лъжи и видео“, обясни Цонев. А за наркотиците чел по медиите: „Аз сериозно говоря. Нека да видим. Да направят тестове. Чета в медиите, а пък и виждам поведение, което на моменти е точно такова.“

По думите му има доста сигнали за такива неща. Говоря за тези, които управляват в момента. Има доста сигнали. Този кабинет на Петков и Василев е кабинет, който създаде хаос и безброй скандали. Не мога да ги изброя всичките, толкова са много“, посочи Цонев.

„Аз чета в медиите, а и виждам“, натърти Цонев.

На въпрос на водещата кои медии чете, Цонев отвърна: „Капитал“ и „Дневник“. Шегувам се, разбира се. Сетих се за липсващия в това студио Иво Прокопиев. Той трябваше да е днес тук, но разбрах, че е зает. Но явно е зает да прави новия си кабинет, така че ще дойде след това“, каза Цонев.

На въпрос откъде знае, че Прокопиев трябвало да е в студиото, отговори, че като го поканили, му казали кои са другите гости.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...