Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Мъж стреля на детска площадка след забележка
България Важно Инциденти Крими

Мъж стреля на детска площадка след забележка

Мъж пострада, след като направил забележка на жени в градинката пред блока, а техен близък му извадил пистолет.

Инцидентът е станал в столичния кв. Студентски град. Пострадалият Деян Дянков има 5 шева, след като единият от мъжете го е ударил с дръжката на пистолета.

„На площадката имаше две жени от ромски произход с дете, които са изгонили майките от нашия блок, понеже са направили забележка, че замърсяват. Аз отидох да проверя какво става и им направих забележка, че ако искат да стоят тук, трябва да се съобразяват с останалите хора. Те се обидиха, едва ли не, казаха: „Искате да ни изгоните ли?“. Не искам да ви гоня, а да спазвате правилата. През това време явно са се обадили на техни роднини и се появиха двама мъже с агресивно поведение, които тичаха към мен. Единият ми опря пистолет в главата като ми каза: „Ще ти пръсна мозъка, копеле“. Другият започна да ми говори, обърнах се към него и получих удар в главата с дръжката. От тая страна имам 5 шефа и три места с по няколко шева“, разказва пострадалият Деян Дянков.

„Когато ме удари с пистолета, аз се опитах да се съпротивлявам и да избия пистолета от него, като го блъснах, той тръгна назад, подпря се в едно дърво и произведе 3 изстрела в посока тялото ми от около метър разстояние“, допълни пострадалият пред „Нова“.

Започва борба между тримата мъже, докато съсед от блока не се намесва и нападателите бягат.

За щастие на площадката по това време не е имало деца.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...