Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Тоти: Роналдо в Рома? Трябва да съм честен…
Важно Спорт

Тоти: Роналдо в Рома? Трябва да съм честен…

Франческо Тоти е икона на Рома, а също и една от най-големите легенди на италианския футбол, така че заради статуса му и всичко, което е направил, мнението му винаги е важно, интересно.

Той със сигурност иска най-доброто за клуба, на който е посветил цялата си кариера, клубът, който беше свързван с няколко звезди и известни имена това лято.

Напоследък изненадващо Кристиано Роналдо, да не забравяме, вече каза на Манчестър Юнайтед, че иска да напусне, но тъй като Рома не играе в Шампионската лига, Тоти е наясно, че тази опция, идея, трудно може да бъде реализирана.

„Трябва да бъда честен, никога не съм вярвал в историята за Роналдо и Рома, защото знаех истинската ситуация – казва Тоти, който смята, че работата с Пауло Дибала е съвсем различна.

Дибала беше възможен, много възможен. Но тогава се случиха други неща и идеята изчезна. Той ще отиде някъде другаде, честно казано не знам къде, но се надявах да дойде в Рома. Имаше сигурна възможност, имаше разговор, но не знам какво са казали – каза Франческо за „Sky Sport Italia“./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...