Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Шофьор с фалшиви номера на джипа убил двете жени на място при мелето в София
България Важно Инциденти Крими

Шофьор с фалшиви номера на джипа убил двете жени на място при мелето в София

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Две жени загинаха в тежката катастрофа, която стана късно снощи в София на кръстовището на булевардите „Черни връх“ и „Арсеналски“.

Загинаха две млади жени, които са вървели по тротоара. Мъж на 52 години, шофьор на такси, е с контузия на главата. Прегледан е, но е отказал хоспитализация, предава БНТ.

Предположенията са, че снощи след 23.00 часа по „Черни връх“ се движи черен джип. Той се удря в такси, завърта се и помита асансьора на метростанция „Европейски съюз“.

Там се случва и фаталният инцидент – пометени са и загиват на място две млади жени. Според пътния експерт Диана Русинова те са се движели по тротоара.

Младеж, който е бил на мястото на инцидента, каза за БНТ, че в джипа е имало две момчета, които са избягали. Това потвърди и Диана Русинова.

Джипът е разцепен на две. Тази сутрин беше изтеглена таксиметровата кола.

Снощи беше съобщено, че катастрофата е между три автомобила и един моторист, но според полицаите на място са се сблъскали само джипа и таксито. Според Русинова е имало надпревара между автомобил и мотоциклет. Мотоциклетът спира на червен светофар, джипът продължава без да спира и се удря в завиващото на зелено такси. Джипът удря двете пешеходки на тротоара.

Според нея този автомобил се е движел с огромна скорост. Става въпрос за системен нарушител с над 45 наказателни постановления. Тя призова за единна национална политика, която да се бори с тези проблеми.

Двама избягали след тежката катастрофа в София на бул. „Черни връх”. Става въпрос за шофьора и пътничка. Водят се издирвателни мероприятия, заяви началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев.

„Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения – над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара – с германска. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, обясни още Тенев. Шофьорът е на 47 години.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...