Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Регион » Мараджиев осигури 284 580 лева за ремонт на покрива на училището в Йоаким Груево
Регион Стамболийски

Мараджиев осигури 284 580 лева за ремонт на покрива на училището в Йоаким Груево

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Кметът на Стамболийски Георги  Мараджиев осигури 284 580 лева за ремонт на покрива на училището в Йоаким Груево. Той се надява до месец и половина да стартират ремонтните дейности.

„Това е училището в Йоаким Груево, а снимките вътре са направени след пореден дъждовен ден. Със съвместни усилия търсихме решение на проблема. Както осигурих средства – близо милион лева, за ремонт на училището в Ново село, вече и парите в размер на 284 580 лева за ремонта на покрива на училищната сграда в Йоаким Груево са налични от МОН“, написа във Фейсбук кметът на Стамболийски.

Той допълва, че от днес администрацията започва работа по документацията и се надява до месец и половина ремонтът ще започне.

„Тогава, когато има чуваемост, разбиране между кмет на община, директори на училища и кметове на населени места, резултатите са налице. В нашата община строителството не спира! Усилията ни да осигурим достатъчно средства и в образователната система продължават. Осигурих средства в размер на 949 294 лева за ремонт на училището в Ново село, преди това с общински средства около 35 000 лева ремонтирахме покрива на ДГ „Слънце“, където направихме и вътрешен ремонт съвместно с ръководството на ОУ „Хр. Смирненски“ за 124 000 лева, за да има училището още две нови класни стаи“, изброява Георги Мараджиев.

Той пише още, че 521 133 лева са осигурените по проекта за физкултурния салон на СУ „Отец Паисий“, като освен построяването на салона, е планирал нова фасада и външна изолация на гимназията и търси средства.

„Знам, че има и детски градини, които чакат своите ремонти. Никога не обещавам неща, които не мога да изпълня. Но, знам, че каквото съм обещал ще се случи! И го доказах с времето!“, завършва кметът на Стамболийски./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...