майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Независимите: Утре ще излезем със становище
България Важно Политика

Независимите: Утре ще излезем със становище

Депутатите, които се отцепиха от ИТН се срещнаха с БСП в рамките на консултациите за третия мандат. В залата присъства и министърът на спорта в оставка Радостин Василев. „Обсъждахме само управленска и законодателна програма за много кратък период, която да обезпечи нормалното функциониране на държавата. Бяхме информирани за редица корекции, нанесени от ИТН в програмата и се ангажираме утре до края на работния ден да излезем със становище по тях“, заяви спортният министър в оставка Радостин Василев.

Персонален състав на кабинета не е обсъждан, обсъдено е желанието на ПП за бързо приемане на антикоруцпионния закон и назначението на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. „Много скептично настроени сме в искреността, в поведението на ИТН и тяхната диалогичност. Познаваме много добре характера на партията и какво е водещо при нея. Съответно сме предупредили БСП и останалите коалиционни партньори за последиците от втори взрив, предизвикан от същия партньор“, коментира още Василев.

„Нашите гласове нямат тежест, която да реши ще има ли правителство или не“, коментира независимият депутат Иво Атанасов.“Въпросът е трите партии – ПП, БСП и ДБ да се разберат по някакъв начин с един непредвидим и непостоянен коалиционен партньор, какъвто може да е ИТН. Ако успеят, ще имат нашите гласове за всичко, което смятаме, че е правилно“, заяви той.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...