Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Срам в Първенец, „мъжкар“ засече и чупи колата на жена, а полицията: Всичко е наред!
Важно Инциденти Куклен Полиция Регион Родопи ФБстатус

Срам в Първенец, „мъжкар“ засече и чупи колата на жена, а полицията: Всичко е наред!

Мъжагата и спътничката му.
Мъжагата и спътничката му. Кадри: ФБ

Опасен екшън на пътя се разиграла вчера в Първенец, а полицията само констатира случката с „Всичко е наред“, съобщиха възмутени очевидци пред ПловдивПрес.

Комплексиран мъжкар зад волана ме изпревари и ме засече, след това налетя на бой, потвърди за срамната сцена пострадалата Илица Даскалова.

Младата жена извадила джиесема си, за да снима какво се случва, но „мъжкарят“ и съпровождащата го налетели да ѝ вземат телефона и да изтрият снимките. Илица обаче избягала. Вбесен, че не може да се саморазпрви с жертвата си хулиганът строшил страничното огледало на автомобила. Даскалова извикала полицията и след около 40 минути патрулката дошла, но униформелите прессемтали, че всичко е наред щом няма пострадали на пътя. Нищо, че въпросният индивид е застрашил всички участници в движението по време на „акцията“ си да настигне и да се саморазправи с Илица Даскалова. А това, че е почупил чуждо имущество даже не го сметнали за нещо нередно, защто колата е застраховата.

Такивомитиработи. Резил и за мъжете, резил и за полицията, та „ни пази“, възмущават се хората, защото Илица вече е споделила гроната история във Фейсбук. Историята събра лавина от коментари в мрежата.

ПловдивПрес е готов да предостави право отговор на полицаите, които се пресметнали, че „всичко е наред“, когато ти потрошат колата посред бял ден и застрашат живота ти на пътя. 

Ето целия разказ на пострадалата: 

Пиша този пост, защото съм дълбоко възмутена от действителността, в която живеем.
Мъжът от снимката ми засече пътя в центъра на село Първенец, дълбоко разстроен, че минути по-рано не е успял да ме изпревари и да се направи на герой пред жена му.
Същият този човекоподобен индивид спря на средата на пътя, за да ми попречи да завия на ляво и тръгна към колата ми. Аз съответно се опитах да го заобикаля, но той виждайки че не ме може да ме спре, замахна с ръката и ми счупи огледалото на колата.
Добре, аз вече спрях и ги снимах с телефона, за да запомня номера на колата. Озверени от този факт, мъжа и жената нахлуха в колата ми с викове и крясъци и се опитаха да ми вземат телефона, за да изтрият снимката. Аз избягаха от колата, за да се обадя на 112, а те тръгнаха след мен с настояване за телефона ми.
След 30-40 мин. чакане на полицията, тее все пак дойдоха. Останах изумена,че предвид факта, че този човекоподобен ми е нанесал материални и морални щети, полицаите споделиха, че щом няма ПТП нямало какво да направят и това си било спор между нас. Още повече ,че щом моята кола има каско “ всичко е наред „.
Знаете ли, от всичко това разбирам,че всеки може да си прави каквото иска….да наранява, да обижда, да чупи…ама да няма ПТП. Тука , някакви закони за защита от насилие и други….абе „всичко е наред“ щом имаш каско…..Да живее България! Нашата полиция ни пази!

Бабаитът потрошил огледалото за обратно виждане.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...