Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » бТВ въвежда система за директно допитване до зрителите
България Важно Медии

бТВ въвежда система за директно допитване до зрителите

bTV въвежда иновативна система, чрез която ще включи активно мнението на зрителите по актуалните теми и събития от деня, като се допитва до тях директно от екрана. Зрителите ще имат възможност да се включват в ефира, като дават своето мнение и оценка, сканирайки директно от телевизора си специален QR код, разположен на видно място на екрана. Единственото, което трябва да направят, е да отворят камерата на телефона си и да я насочат към него. След сканирането, той ще ги отведе автоматично до специалната платформа Holler, в която ще могат да дадат своето мнение и оценка по най-горещите и обсъждани теми от деня.

„Хората искат тяхното мнение бъзе чуто и да изразят своето отношение по актуалните теми и събития от деня. bTV предоставя уникалната възможност на зрителите да споделят мнението си и да бъдат част от ефира на актуалните предавания и новините. Ние винаги се стремим да държим жива връзката със зрителите, а сега имаме изключителната възможност да го направим по иновативен начин и да проведем един диалог чрез силата на данните“, споделя директорът на „Новини, актуални предавания и спорт“ Антон Хекимян.

Резултатите от анкетите нямат за цел да послужат за социологически проучвания, а да проследят зрителската нагласа по определена тема. Holler гарантира прозрачност и пълно съответствие с Европейските директиви за защита на личните данни.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...