Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Без категория » Благотворителна изложба в помощ на украинските деца в Пловдив
Без категория

Благотворителна изложба в помощ на украинските деца в Пловдив

Наталия Елис
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Благотворителна изложба с рисунки на украински и български деца ще събира средства за изграждането на Детски център за подкрепа на най-малките. Както вече ПловдивПрес писа на търга утре от 13 ч. до 15.30 ч. в Народна библиотека „Иван Вазов“, където вече са изложените творбите, желаещите ще могат да подпомогнат със средства на инициативата за създаването на центъра.

Организаторите на изложбата „Изкуство за мир“ си поставят за цел да съберат близо 40 хил. лв., с които да обособят занималня за децата в една от допълнителните сгради на вече преустроената Белодробна болница. Там те ще имат възможност да учат, играят и да се забавляват, докато техните майки търсят работа и учат български език.

Специално за каузата музейна галерия „Димитър Георгиев“ – Пловдив се включва като дарява творби от израелски автори, художничка от САЩ, свързани с Украйна – родени или завършили образование си там.

Събитията в подкрепа на украинските бежанци се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, а двигател на инициативата е украинката Наталия Елис, която от години живее в Пловдив.

Линк към събитието във фейсбук ТУК

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...