Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Ботев » Валентич: Бароан разваля дисциплината в Ботев
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Валентич: Бароан разваля дисциплината в Ботев

Азрудин Валентич

„Антоан Бароан е млад играч с голям потенциал, но трябва да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той в момента афектира хармонията в клуба. Антоан трябва да разбере, че трябва да върви напред с отбора. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в отбора“. Това заяви старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич преди утрешния мач с АПОЕЛ (Никозия).

Той разкри и ситуацията с изваждането на Антоан Бароан от групата.

„Това е друг турнир и в първия мач играхме много добре. Сега шансовете ни са 50 на 50. Сега е въпросът как ще можем да отворим на аспектите – публиката на АПОЕЛ, атмосферни условия и как ще реагираме на натиска в началото на срещата. Направихме задълбочен анализ на първия мач, а сега няма да имаме и кадрови проблеми“, започна Валентич.

„За нас е важно да запазим нагласата си от първия мач, защото тогава играхме много добре. Атмосферата в съблекалнята е отлична и в момента има хармония между нас. Клубът ни дава всички условия да бъдем подготвени във всеки един аспект. Температурите в Пловдив са почти същите. Тук може би разликата е по-голямата влажност. Затова дойдохме един ден преди срещата, за да можем да се аклиматизираме“, каза още Валентич.

„Не за първи път съм в такава ситуация. Вярвам, че отборът има качество да направим добър сезон. Това, което мразя са фалшивите новини. Аз знам кой съм и откъде идвам“.

„Антоан Бароан е млад играч с голям потенциал, но трябва да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той в момента афектира хармонията в клуба. Антоан трябва да разбере, че трябва да върви напред с отбора. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в отбора“, завърши наставникът.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...