Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » За децата » Децата на Съединение подготвят изложба за празника на града
За децата Общество Регион Съединение

Децата на Съединение подготвят изложба за празника на града

Община Съединение подгрява за големия празник.

Конкурс на тема „Град Съединение – мой град, моя гордост“, организира Община Съединение, съобщи за ПловдивПрес директорът на НУ „Любен Каравелов“ Величка Кирова. Най-добрите експонати ще бъдат подредени в изложба във връзка с празника на града – 5-и септември в навечерието на Съединението. Освен честването на празника, това е и начин децата от предучилищна и училищна възраст да запълнят свободното си време през ваканцията.

Категориите, в които ще се състезават малките участници са есе, рисунка, макет на емблематична за града сграда, стихотворение и презентация на любимия град. Няма специални изисквания за материали и техники – важно е децата да развихрят въображението си. Картините и макетите ще се приемат всеки работен ден от 08.30 до 17.00 часа във фронт-офиса на Общината, а стихотворенията, есетата и презентациите могат да се изпращат на email:konkurssa@abv.bg.

Крайният срок за изпращане на творбите е 26.08.2022 г., а победителите ще бъдат обявени на 02.09. 2022 г. Награждаването на най-талантливите ще е на на празника на града 05.09.2022 г., пред читалището, където по традиция се провеждата празниците „Детско утро“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...