Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » За децата » Безплатна ваканция за 60 деца от Съединение
За децата Общество Регион Съединение

Безплатна ваканция за 60 деца от Съединение

Наградената рисунка
Наградената рисунка

60 деца от Община Съединение ще се радват на безплатна ваканщия в лагер-школи в Шкорпиловци и Пампорово, съобщиха от кабинета на кмета Атанас Балкански.

С организацията е натоварена Величка Кирова-директор на НУ „Любен Каравелов“. За поредна година година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) към Община Съединение предоставя възможност за приятна и пълноценна ваканция на подрастващите, като част от мерките за повишаване сигурността на децата през лятото.

Децата са на възраст от 6 до 18 и са ученици от СУО „Христо Ботев“ и НУ „Любен Каравелов“. Програмата предлага безплатно на всяко дете да се включи в разнообразни дейности. „Това е вид награда и поощрение за тези, които активно участват в живота на училището, имат отличен успех и са участници в конкурси и учебни мероприятия и състезания“, казва г-жа Кирова. В лагер-школите децата ще имат възможност да се отдадат на любимите си занимания, а аниматори ще ги забавляват в свободното им време, допълва г-жа Кирова.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...