Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Мая Манолова блокира с варели входа на Лукойл в Бургас
България Важно Политика

Мая Манолова блокира с варели входа на Лукойл в Бургас

С демонстрация пред входа на „Лукойл Нефтохим Бургас“ започна националната кампания „Антиспекула“ на партията „Изправи се, България“, съобщава БНР. До контролно-пропускателния пункт на рафинерията от партията наредиха варели и бутафорни бензиноколонки. Лидерът на партията Мая Манолова призова да бъде поставен таван на цените на горивата, който да фиксира по-ниска цена с 1 лев за литър гориво.

Близо 50 симпатизанти и членове на партията се събраха пред входа на нефтената рафинерия, за да протестират срещу високата цена на горивата. Лидерът на партията Мая Манолова каза: „Апелираме служебното правителство да направи пълна проверка и ревизия и да смени представителя на държавата в управата на рафинерията. Аако не го направи, в следващия парламент комисията по ревизията ще разнищи тази схема и ще покаже как българите са „товарени“ в условията на икономическа и социална криза с лева отговор на всеки литър бензин и дизел“.

 

Следващата демонстрация на партията ще бъде пред голяма бензиностанция, за да разкрият, според Мая Манолова, „схемата за дотирането на горивата от държавата с 25 стотинки на литър“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...