Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Нинова: Свършихме добра работа
България Важно Политика

Нинова: Свършихме добра работа

„Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа, бяхме диалогични, събрахме на една маса колегите, които не си говореха седмици наред, предложихме 79 закона на НС, подходихме разумно и мъдро“, заяви в „Панорама“ лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите й през последната една година БСП се е променила – от партия, с която никой не е искал да разговаря, са се превърнали в единствената партия, която може да говори с всички. „И го направихме, водени от разбирането, че за България предстоят тежки месеци, за всяко семейство предстоят изпитания през зимата“, каза Нинова.

Тя допълни, че се е създала изкуствена истерия да се върне веднага мандатът. Не са нарушили Конституцията и на милиметър. Миналата година са държали мандата 11 дни, с молби от всички страни да не се бърза с връщането. Сега е държан 10 дни. Отчете, че комуникацията в коалицията не е била добра. Даде пример – научавали са от медиите за някои решения на „Продължаваме промяната“, които не са били комуникирани с партньорите преди това.

Нинова каза още, че от левицата винаги са имали ясна позиция по водещи теми – Северна Македония, противопоставянето на гоненето на руските дипломати. „Стабилизирана е икономиката, в условия на криза, осигурени са пари за социална политика. 22 млрд. лева социален бюджет е добро постижение“, каза Нинова. Тя призова да се подновят разговорите с „Газпром“ за възобновяване на газовите доставки и подчерта, че говори от името на българската индустрия.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...