Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » Транспорт » Полицейски екипи ще подпомагат трафика по време на ремонтните дейности на кръстовището на Коматевско шосе с околовръстния път на Пловдив
Пловдив Пловдив Важно Полиция Транспорт

Полицейски екипи ще подпомагат трафика по време на ремонтните дейности на кръстовището на Коматевско шосе с околовръстния път на Пловдив

Пътна полиция дебне за нарушители
Пътна полиция дебне за нарушители

Заради планиран ремонт на пътната настилка от утре се затваря за движене кръстовището на околовръстния път на Пловдив /II-86/ с Коматевско шосе, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР. Очаква се дейностите на фирмата изпълнител да започнат от 8.30 ч. в съботния ден и да приключат до 19.00 ч. в неделя. В тази връзка е създадена необходимата организация трафикът да се пренасочва през обходни маршрути, а за обезпечаване на пътната безопасност са ангажирани екипи на сектор „Пътна полиция” и Първо РУ.
Съветваме водачите на МПС да се съобразяват с въведената временна реорганизация и разпорежданията на полицейските служители, да проявяват нужната дисциплина и толерантност. По възможност да избират следните обходни маршрути:
От Първенец към Пловдив: през с. Марково – Околовръстен път на Пловдив при кръстовище с ул. „Захаридово” в квартал „Коматево”.
От Първенец към София: през с. Брестовица – с. Златитрап – път Пловдив-Пещера – Околовръстен път на Пловдив.
От Пловдив и Асеновград към Първенец са осигурени два маршрута:
За тежкотоварни автомобили: Околовръстен път на град Пловдив – кръстовище с ул. „Захаридово” в кв. „Коматево” – кръстовище преди гробище на с.Марково – Стокова борса „Първенец” – с.Първенец. Пътят ще бъде временно регулиран на еднопосочен към с.Първенец.
За леки автомобили: Околовръстен път на Пловдив – кръстовище с ул. „Захаридово”в кв.”Коматево” – кръстовище след гробище на с.Марково – с.Първенец.
Другата възможност за леките автомобили е: Околовръстен път на град Пловдив – кръстовище с ул. ”Захаридово” в кв.”Коматево” – кръстовище преди гробище на с.Марково – Стокова борса „Първенец” – с.Първенец. Пътят ще бъде временно регулиран на еднопосочен към с.Първенец.
От Стокова борса „Първенец” към Пловдив, София, Асеновград за тежкотоварни автомобили: през с.Първенец – с.Брестовица – с.Златитрап” – път Пловдив-Пещера – Околовръстен път на град Пловдив

От Стокова борса „Първенец” към Пловдив, София, Асеновград за леки автомобили: през с.Първенец – с.Марково – Околовръстен път на град Пловдив при кръстовището с ул. „Захаридово” в кв. „Коматево”.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...