Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Първата дама на Украйна е новата звезда на корицата на Vogue
Важно Свят

Първата дама на Украйна е новата звезда на корицата на Vogue

Олена Зеленска, съпруга на украинския президент Володимир Зеленски, е новата звезда на дигиталната корица на списание Vogue, след като изданието се фокусира върху изобличаването на руските зверства в родината й. 44-годишната Първа дама е и женското лице на съпротивата срещу окупаторите, която се разразява в цяла Украйна.

“Това се най-ужасните месеци в моя живот и в този на всеки украинец” – заяви Зеленска пред Vogue.

В своя публикация във Facebbok пък Първата дама на Украйна подчерта, че да бъдеш на корицата на изданието е “чест и мечта за много успешни и изтъкнати хора по света”. Единственото, което тя пожелава на всички тях, е това да не се случва заради война в родните им страни.

“А сега бих искала да видите тук, на моето място, всяка украинска жена. Тази, която се сражава, извършва доброволчески дейности, настанява в бежански лагери, върши си работатат под звука на сирените и се държи въпреки окупацията. Тя има правото и заслужава да бъде на кориците по целия свят. Всяка от вас, скъпи приятелки украински жени, сега е лицето и корицата на нашата страна” – писа Зеленска.

Тя винаги е предпочитала да “да стои зад кулисите”, но събитията я изтласкаха на фронтовата линия на дипломацията. Преди седмица Олена Зеленска бе във Вашингтон, срещна се с президентското семейство Байдън и говори пред Конгреса. Тя емоционално отправи молба за “нещо, за което никога не бих искала да моля: оръжия, които няма да бъдат ползвани за война на чужда земя, а за защита на нечий дом и за правото му да се събуди жив в този дом”./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...