майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Гневен лекар иска тежки наказания за колеги
Важно Здраве Мнения Пловдив ФБстатус

Гневен лекар иска тежки наказания за колеги

Проф. Петър Петров

Гневен пост качи във Фейсбук преди часове проф. Петър Петров, бивш упавител на МБАЛ „Св. Мина“. В него известният в града акушер-гинеколог разказва случка, която го провокира да иска тежки наказания и пожизнено отнемане на дипломите на лекари, които извършват аборти при напреднала бременност.

Публикуваме поста без редакция:

Преди няколко дни в кабинета ми влезе млада жена, бременна за първи път. В пети месеця месец, със сълзи на очи и гореща молба да УБИЯ нероденото й дете. При прегледа установих една перфектна бременност с живо и здраво бебе момченце нормално развито и с идеални показатели във всяко едно отношение, просто идеална бременност. Освен това почти преполовена с почти напълно изграден Нов живот.Просто мечта за всекигинеколог и за всяка бъдеща майка. Единственото, което можех да направя беше да опитам да я разубедя. Вложих целия си арсенал от похвати в такива случай, и скоито неведнаж съм успявал.Показах й бебето, показах й как бие сърчицето му, как се движи, как мърда с крачета и ръчички. Обясних й, че повече това щастие може да не й се случи. Тя обеща да помисли и след два дни да дойде в кабинета ми, за да започна да й водя нормална женска консултация.. За съжаление, в уречения ден и час не дойде. Не дойде нито на следващия, нито на по-следващия ден, а при опитите ми да й позвъня, не ми отговаряше…Всичко ми беше пределно ясно от първия момент – отишла е при някой ИЗРОД с бяла престилка, който не мога да нарека колега и той е УБИЛ, РАЗЧЛЕНИЛ И ИЗХВЪРЛИЛ на боклука едно невинно ангелче. Направил го е за пари и с чиста съвест. Сигурно сте гледали много филми на ужасите, но мога да ви кажа, че всички те бледнеят пред убийството и разчленяването на голямо неродено дете Няма да ви описвамв детайли как протича в детайли тази операция. Само ще ви кажа, че е най-гнусното нещо в нашата професия и се прави само при мъртъв плодили аномалии, несъвместими с живота. Убийството да убиеш това дете е по-голямо престъпление, отколкото да убиеш възрастен. Срам ме е, че сред нас има такива изроди и сега разбирам защо много хора ни мразят.

Апелирам за строги наказанияи пожизнено отнемане на дипломата на такива убийци! Апелирам за сериозно затягане на възможностите за извършване на аборти по желание!“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...