Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Портфейл » Искат да тикнат Шакира за 8 години зад решетките, крила пари от данъчните
Портфейл Свят Суматоха Съд и Прокуратура

Искат да тикнат Шакира за 8 години зад решетките, крила пари от данъчните

Испанската прокуратура иска колумбийската певица Шакира да бъде осъдена на осем години и два месеца затвор за укриване на данъци, съобщават Франс прес и в. „Паис“, цитирани от БТА.

Според испанския всекидневник, надзорният орган е изготвил обвинителен акт, в който иска и глоба от 23 милиона евро по обвинения срещу изпълнителката в шест престъпления срещу държавния бюджет.

Шакира преди това отхвърли споразумение с прокуратурата, което би помогнало да се избегне съдебен процес. Певицата е заподозряна в престъпления, свързани с неплащане на данъци в периода между 2012 и 2014 г. Общата сума възлиза на 14,5 милиона евро. Прокуратурата твърди, че колумбийската певица е живяла през по-голямата част от времето в Барселона, предвид връзката й със защитника на едноименния испански футболен клуб Жерар Пике.

Четиридесет и пет годишната певица, истинското име на която е Шакира Рипол, е известна не само като певица, но и като автор на песни, танцьор, музикален продуцент, хореограф и модел. Тя е смятана за един от най-изявените латиноамерикански изпълнители, постигнала успех, както на испаноговорящия, така и на англоговорящия музикален пазар.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...