Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » Туризъм » Надписаха бившия Партиен дом: „Пловдив -„Най-добра европейска дестинация“ за 2022“
Бизнес Градът Пловдив Пловдив Важно Туризъм

Надписаха бившия Партиен дом: „Пловдив -„Най-добра европейска дестинация“ за 2022“

Снимка: Община Пловдив
  • Пловдив с първо място в пет европейски туристически категории

Надписът „Пловдив – „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 година“ вече се чете от цялата Главна улица. Сградата на община Пловдив на площад „Централен“ 1 в бившия Партиен дом има нова, временна визия. По идея на общинския отдел „Туризъм“, върху фасадата бе поставено голямо рекламно пано с надписа.

Рекламното съоръжение, изработено от материал, който пропуска светлината и не пречи на работещите в сградата, ще остане там до края на годината. Дотогава градът ни, заедно с още четири града, които се класираха в Топ 5 на 13-то издание на престижната класация European Best Destinations, имат правото да използват титлата „Най-добра европейска дестинация за 2022“ във всички свои комуникации, медийни изяви, уебсайт и реклама. Те също така могат да споделят тази титла и официалното лого със своите партньори, местни хотели, ресторанти и магазини. Голяма част от хотели, ресторанти, места за настаняване и други, заети в сферата на туризма в Пловдив получиха стикери с логото, които поставиха на входа на своите обекти.

На същия сайт EuropeanBestDestinations.com, който е водещ уебсайт за туризъм в Европа, в отделните категории Пловдив бе удостоен и с титлата за „Най-добра културна дестинация в Европа 2022“ (1-во място).  Пловдив е № 1 и в категорията „Най-романтични дестинации в Европа“, както и в категорията „Най-добри винени дестинации в Европа“. Малко по-късно, Пловдив бе обявен и за „Най-добра дестинация в България“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...