Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Уил Смит се извини на Крис Рок и майка му за шамара
Важно Свят

Уил Смит се извини на Крис Рок и майка му за шамара

Уил Смит се завърна от 4-месечното си изгнание от публичното пространство, като публикува видео, в което прави опит да се извини на Крис Рок за шамара, който му удари по време на церемонията за Оскарите.

„Свързах се с Крис и отговорът беше, че той все още не е готов за разговор и ще ме потърси, когато реши.

Искам да ти кажа, Крис, че ти се извинявам. Поведението ми бе неприемливо и аз съм тук, когато си готов, да говорим“, каза Смит във видео-обръщението си на своя YouTube канал.

Екшънзвездата изглежда се опитва да бъде максимално искрен с аудиторията си, като през цялото време се долавя усещането, че страда сериозно за инцидента, но, когато става въпрос за актьор и то със спечелен Оскар зад гърба си, винаги ще има съмнения, че проявата може и да е режисирана.

Така или иначе обаче беше важно да се види опит от Уил Смит да признае грешката си и да поднесе извиненията си към всички засегнати.

Той реши също така да се извини и на майката на Крис – Роуз Рок, която призна, че лично е усетила плесницата в собственото си лице, когато е видяла случилото се на сцената.

Смит призна още, че отношенията му с Тони Рок – малкият брат на Крис, най-вероятно никога няма да са същите, защото двамата са били дългогодишни приятели, но онзи шамар е афектирал и него.

Сред извиненията се чуха още такива към семейството и близките на самия Смит, както и към почитателите му, голяма част от които в социалните мрежи заявиха, че са останали разочаровани от деградацията на идола им.

От видеото изглежда, че актьорът съжалява най-много за своите фенове, които на практика го превърнаха в звездата, която е днес.

Оттук насетне предстои да се разбере дали светът е готов да даде втори шанс на Уил Смит.
Самият той не търси оправдание за действията си, а единствено прошка, защото няма частица от него, която да оправдава импулсивната му постъпка, както сам споделя. Може би всичко сега зависи от позицията на Крис Рок./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...