Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Атанасов: Борисов да не ни будалка
България Важно Политика

Атанасов: Борисов да не ни будалка

„Борисов нека да не ни будалка“, каза ген. Атанас Атансов за предложението на бившия премиер Бойко Борисов за следизборна коалиция с „Продължаваме промяната“. „Заявките му целят да излезе ГЕРБ от тази политическа изолация, но не са си платили цената за корупционното управление и са в това състояние, държат се така поради една проста причина – имат зад гърба си Иван Гешев“, смята Атанасов.

Съпредседателят на „Демократична България“ каза, че е обърнал внимание на приоритетите на Борисов и е забелязал, че съдебната реформа е подредена последна. „Заявките, че ще бъде подкрепено едно или друго в голямата си част са лицемерно поведение. Това не би могло да се състои, докато не се плати цената на корумпираната „Борисова“ държава“, смята Атанасов.

На въпрос защо „Демократична България“ няма кандидат за шеф на КПКОНПИ, а коалицията е подкрепила Бойко Рашков, Атанасов каза, че в този случай не е имало нужда да се прави излишна конкуренция. „ГЕРБ отново се опитаха да ни атакуват, че подкрепяме човек от времето на комунизма. Поискахме това нещо да бъде вкарано в изискванията на тази комисия – шефът й да не бъде свързван с ДС. Бойко Рашков няма тази връзка“, каза той.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...