Новини от Пловдив » България » България » Млад дует обра наградите на конкурса „Бургас и морето“
България Култура

Млад дует обра наградите на конкурса „Бургас и морето“

Песента „Не те забравям“ в изпълнение на Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд стана победителят в тазгодишното издание на националния конкурс „Бургас и морето“, съобщава БНР. С великолепното си изпълнение младият дует обра наградите. Освен, че спечелиха първото място, те станаха победители и в онлайн гласуването, грабнаха и приза за текст на песен. За 16-годишната Дани Илиева от Карлово и 20-годишният Емин Ал-Джунейд това е дебютна песен.
„Нямаме думи, това е огромно признание за нас, огромно благодаря на журито и на цялата публика, която ни подкрепя през цялото време. Специални благодарности, разбира се за автора на песента Краси Трифонов и нашия продуцент Ефтим Чакъров. Без него нямаше тази магия да се случи. Не сме си подготвяли думи, защото не сме си мечтали за такава награда“.
С три награди – тази на публиката в залата, на Фондация „Пламен Ставрев“ и трета награда на журито, бургазлиите Дишо и Иван докоснаха сърцата с баладата си „Преди много луни“.
Второ място в конкурса грабна „Звездите в нас“ на Владо Димов. Негова е и музиката, аранжиментът е на Светослав Лобошки, а текстът на Емилиана Стоименова.
Веселин Маринов беше гост звездата на вечерта и подари на публиката близо час със своите песни.
Водещ беше актрисата Здрава Каменова.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...