Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Млад дует обра наградите на конкурса „Бургас и морето“
България Култура

Млад дует обра наградите на конкурса „Бургас и морето“

Песента „Не те забравям“ в изпълнение на Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд стана победителят в тазгодишното издание на националния конкурс „Бургас и морето“, съобщава БНР. С великолепното си изпълнение младият дует обра наградите. Освен, че спечелиха първото място, те станаха победители и в онлайн гласуването, грабнаха и приза за текст на песен. За 16-годишната Дани Илиева от Карлово и 20-годишният Емин Ал-Джунейд това е дебютна песен.
„Нямаме думи, това е огромно признание за нас, огромно благодаря на журито и на цялата публика, която ни подкрепя през цялото време. Специални благодарности, разбира се за автора на песента Краси Трифонов и нашия продуцент Ефтим Чакъров. Без него нямаше тази магия да се случи. Не сме си подготвяли думи, защото не сме си мечтали за такава награда“.
С три награди – тази на публиката в залата, на Фондация „Пламен Ставрев“ и трета награда на журито, бургазлиите Дишо и Иван докоснаха сърцата с баладата си „Преди много луни“.
Второ място в конкурса грабна „Звездите в нас“ на Владо Димов. Негова е и музиката, аранжиментът е на Светослав Лобошки, а текстът на Емилиана Стоименова.
Веселин Маринов беше гост звездата на вечерта и подари на публиката близо час със своите песни.
Водещ беше актрисата Здрава Каменова.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...