Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Вижте първия Rolls Royce Phantom със задвижване на шест колела
Важно Суматоха

Вижте първия Rolls Royce Phantom със задвижване на шест колела

Това елегантно „чудовище“ изглежда като излязло направо от филма „Лудият Макс“.

Модифицираните автомобили на Rolls Royce са наистина редки. Една от причините за това е, че компанията предлага автомобили по поръчка на своите клиенти, а резултатите винаги са изключително уникални. Може да получите забрана да закупите нов автомобил Rolls Royce от луксозния британски автомобилен производител, ако го модифицирате сами.

Това обаче не попречи на един собственик на Rolls Royce Phantom от 2004 г. да превърне колата си в чудовище 6×6 – модифицирано да изглежда като тези в продължението на Mad Max. Въпреки че това не е първото 6×6 превозно средство, което сме виждали, трябва да кажем, че е „най-лудото“.

Модификацията е дело на „Danton Arts Kustoms“.

За да увеличи дължината на „Phantom“, френската компания трябваше да отреже от колата задния чифт колела и да добави допълнителен мост от BMW Series 7 като разширение, Резултатът, както можете да видите в прикаченото видео, е „офроуд“ чудовище с разширени алуминиеви калници, жълти светлини и комплект 24-цолови джанти. Никога не бихте очаквали нещо подобно от Rolls Royce, така че ви кара да се чудите дали светът е полудял. Отговорът вероятно е да.

Вътре няма много допълнителни модификации, освен обновената кожена тапицерия и няколко парчета змийска и крокодилска кожа отпред.

Няма промени и под капака, където е разположен 6.7-литровият V12 двигател с мощност 453 конски сили./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...