Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » ГЕРБ отрече да има нарушения по „Балкански поток“ (ВИДЕО)
България Важно Политика

ГЕРБ отрече да има нарушения по „Балкански поток“ (ВИДЕО)

„ГЕРБ и кабинетите „Борисов“ никога не са подписвали неизгодни за България договори. Само ще кажа „Джемкорп“ и ще приключа по темата“, коментира изнесената по-рано информация за открити нарушения по изпълнението на „Балкански поток“ бившият енергиен министър от ГЕРБ Теменужка Петкова. „Броени минути преди да напуснат МС, стана ясно, че Кирил Петков е сформирал две междуведомствени работни групи, които да проверят „Балкански поток“. Само че няма как две междуведомствени групи да заместят функциите на институциите и да правят компетентни проверки“, каза още Петкова.

„Каквото и да говори Кирил Петков, институциите и българите няма да забравят какво причини неговото управление – енергийна криза. Днес е хубав ден за българската демокрация и енергетика – вредната за страната „Промяна“ си отива. Необходими са лидери за справяне с кризите. Ето защо ГЕРБ е и ще бъде първа политическа сила“, коментира тя.

„Правителството на Петков завърши, както и започна – в пълен конфликт“, допълни Томислав Дончев по темата. „Те си живеят в собствена приказка“, разкри депутатът от ГЕРБ. „За наследството на кабинета „Петков“ ще се говори дълго, защото всяко едно решение на тези хора връща държавата години назад. Особено в сферата на енергетиката“, смята Дончев.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...