Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Арестуваният пред КАТ-Пловдив крещял, че ще сложи край на живота си
Градът Крими Пловдив

Арестуваният пред КАТ-Пловдив крещял, че ще сложи край на живота си

Арестуваният пред КАТ-Пловдив вчера мъж е крещял, че ще се самоубие и ще сложи край на живота си. Това  заяви заместник-окръжният прокурор на Пловдив Атанас Илиев, който коментира инцидента с 49-годишния дрогиран водач пред КАТ.

По думите на Атанас Илиев това е  пореден фрапантен случай с шофьори под влиянието на алкохол или наркотици.

Задържаният мъж е отишъл да регистрира колата си в КАТ, чиито номера били свалени заради шофиране след употреба на алкохол през януари тази година. Той се е държал неадекватно и превъзбудено, при което служителката, която обработва документите, подава сигнал за него. Незабавно след регистрацията на колата е спрян на изхода. След проверка е установено, че няма книжка, тъй като е отнета за 1 година заради инцидента през януари и трябва да бъде свален от автомобила. Той отказал съдействие и се опитал да бяга с колата, докато се е блъснал в бетонови саксии.

Водачът се заключил в колата и отказал да излезе, при което се наложило полицай да счупи шофьорското стъкло, за да го извади и му сложи белезниците.

„Полицаите са действали напълно правилно, без прекомерна употреба на сила, като са пазили живота не само на многото хора, които са били на паркинга на КАТ, а и неговия“, заяви заместник-районният прокурор.

Пробата му за алкохол е била отрицателна, но тестът за наркотици е отчел амфетамини. Той е задържан за 24 часа, като предстои да бъде арестуван за 72 часа.

За 21 години зад волана шофьорът има 63 акта и 47 фиша за пътни нарушения в цялата страна./ПловдивПрес

Брутални ВИДЕО сцени пред КАТ-Пловдив, дрогиран даде газ, но го измъкнаха

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...