Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Автомобили » Експерти ще ни учат безплатно какво да правим след ПТП
Автомобили Общество Пловдив Полиция

Експерти ще ни учат безплатно какво да правим след ПТП

Катастрофата на Околовръстното тази сутрин.
Катастрофата на Околовръстното тази сутрин.

Дни на отворените врати провежда Българската асоциация на пострадали при катастрофи в понеделник в Пловдив. Целта е експерти да информират пострадалите при пътен инцидент или близки на загиналите за правата, които имат и какво могат да предприемат след катастрофа, съобщи Владимир Тодоров от Асоциацията.

„Идеята на тези т.нар. отворени врати е до повишим информираността на българските граждани какво се случва след пътен инцидент, какво трябва да се предприеме, в какви срокове, какви са ни отношенията с пътна полиция, какво са отношенията със застрахователните компании“, допълва той.

Експерти на Българската асоциация на пострадалите при катастрофи в рамките на два дни – тази сряда от 9 до 13 ч. в офиса на Българска асоциация на пострадали при катастрофи на ул. „Лайош Кошут“ 16 в София, и също така в понеделник, 8 август, в офиса ни в Пловдив на ул. „Евлоги Георгиев“ 1, ще направят такива приемни, където ще се дават индивидуални безплатни консултации.

Асоциацията на пострадалите при катастрофи има и безплатен горещ телефон 0700 17 112, на който целогодишно пострадалите при пътни инциденти или техните близки могат да се обаждат, да се консултират и запознаят с правата си като пострадали при катастрофи./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...