Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Инциденти » Полицаят задържал дрогирания пред КАТ: Опита да мине с колата през мен
Инциденти Крими Пловдив Пловдив Важно Полиция Съд и Прокуратура

Полицаят задържал дрогирания пред КАТ: Опита да мине с колата през мен

Младши инспектор Николай Фурлински

Прокуратурата поиска постоянното задържане под стража за 49-годишния дрогиран шофьор, който участва в полицейска гонка пред КАТ-Пловдив. Повдигнати са му три обвинения. За пръв път след инцидента говори полицаят, счупил стъклото на автомобила му, за да го арестува. Младши инспектор Николай Фурлински има над 20 години стаж като пътен полицай. Той разказа, че дрогираният шофьор на два пъти се опитал да мине през него и през колегата му.

„От първия момент аз пробвах да счупя стъклото със служебното си оръжие. Бях го извадил, защото той тръгна с колата срещу нас. щях да стрелям в гумите, защото как се спира автомобил, тръгнал срещу теб. Но в района наоколо имаше много хора и прецених, че може да стане по-голяма беля и не го използвах. Два пъти ударих стъклото с пистолета, но не можах да го счупя, то се оказа доста здраво. И се наведох, взех един камък и с него счупих стъклото и извадих водача от колата“, разказа инспектор Фурлински.

Той и колегата му били повикани специално пред КАТ-Пловдив, за да извършат проверка на шофьора, който се е държал неадекватно. Той избегнал проверката, като минал буквално през краката им, влязъл в двора и там станала гонката.

ОЩЕ

Повдигнаха обвинения на дрогирания, който вилня пред КАТ вчера  

Брутални ВИДЕО сцени пред КАТ-Пловдив, дрогиран даде газ, но го измъкнаха

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...