Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Политика » Трендафил Величков за втори път е областен управител на Пазарджик
Важно Пазарджик Политика Регион

Трендафил Величков за втори път е областен управител на Пазарджик

Новият областен управител на Пазарджик ще бъде Трендафил Величков. За него това ще е втори мандат на поста. Величков беше областен управител и в периода 2014 – 2016 година и единственият посочен от АБВ.

Трендафил Величков е роден на 20 септември 1979 година в Пазарджик. Завършва средното си образование в Техникума по хранително-вкусова промишленост „Атанас Ченгелев” в Пещера и висше образование в Киевски славянски университет – Украйна, специалност „финанси”. Има професионална квалификация по програмите „Управленски умения” и „Академия за социална политика” в Нов български университет, „Политически мениджмънт и маркетинг” в Университета за демокрация към Съвета на Европа, Страсбург 2008 година.

Работи като журналист, телевизионен водещ, продуцент и редактор на публицистични предавания в Нова Българска телевизия и други електронни издания. В периода 2000-2008 година е мениджър на телекомуникационни компании. Участва в разработването на политически анализи, програми и маркетинг стратегии. Член е на Съюза на българските журналисти. Владее английски и руски език.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...