Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Удар под кръста! Стефан Янев с изявление за „Български възход“
България Важно ИЗБОРИ 2022 Политика

Удар под кръста! Стефан Янев с изявление за „Български възход“

Лидерът на партия „Български възход“ Стефан Янев написа пост в социалните мрежи и изпрати писмо до медиите, в което разкрива, че от различни части на страната са получени сигнали за хора, които се представят за свързани с формацията му и които твърдят, че са упълномощени лично от него, за да водят разговори и да привличат хора, които да участват във формирането на партийните листи с кандидати за депутати, като са им поставяли условия, включително и финансови.

Бившият служебен премиер определя подобни действия за „абсолютно недостойни, нечисти и провокативни“ и счита, че те целят да дискредитират партията му.

„Небезизвестна е максимата, че „политиката е мръсна работа“, но тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „мръсни“ хора. Като български гражданин и български офицер, аз и ръководството на ПП „Български възход“ няма да допуснем подобно нещо. У нас има достатъчно партии, които „търгуват“ и удовлетворяват всякакви вътрешни и външни интереси. Ние няма да бъдем такава партия“, категоричен е Янев.

Затова той пише, че е разпоредил с вътрешна заповед да бъдат оторизирани 8 души, които да изграждат партийните структури в страната.

„Когато взехме решението да започнем да създаваме този политически проект, водещото бе да бъдат привлечени хора, които искат да работят за България – без лични амбиции, без условия за постове и без скрити цели. Всички, които се припознават в нашите идеи и споделят целите ни, могат да се свържат със законно избраните представители на партията. Никога и по никакъв повод не съм упълномощавал никого да поставя финансови условия за участие в партията. Както знаете, предстои регистрацията на „Български възход“ и ако това се случи, начинът за финансиране ще бъде само един – по начините, посочени в устава“, допълва лидерът на формацията.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...