Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Шоу на Античния: Стоичков троши плочки в ръцете на Слави Бинев
Градът Кадър на деня Спорт Спорт Важно Суматоха

Шоу на Античния: Стоичков троши плочки в ръцете на Слави Бинев

Античният театър в Пловдив се превърна в сцена на нещо невероятно снощи. Жителите и гостите на Пловдив станаха свидетели на неповторимо шоу на демонстративния отбор на световната федерация по таекуондо. Спектакълът започна с демонстрация на Христо Стоичков, който беше предизвикан от председателя на родната федерация Слави Бинев.

Легендата на българския футбол и Барселона показа, че освен с левачката, може да чупи дъски и с ръка. Бинев взе плочка за демонстрация и я изправи пред гърдите си, а камата с един удар я пръсна на парчета. След впечатляващия удар, той бе аплодиран от всички, включително от президента на световната федерация д-р Чонг Уон Чо.

Демонстрацията впечатли всички присъстващи в Античния театър, а след нейния край публиката дълго време се снима както със Стоичков, така и с всички звезди на световното таекуондо.

По-рано Камата строши дъска и с гениалната си левачка на импровизирана демокрация, а партньор му беше Калоян Бинев. Кадри от изпълнението му бяха разпространени от родната федерация по таекуондо.

Както е известно, в София се провеждат две световни първенства по таекуондо. За първи път двата шампионата се състоят на едно и също място в една година. До 7 август българската столица е домакин на световното първенство за кадети, световното първенство за юноши и девойки и най-големия световен форум в таекуондо – Генералната асамблея. Над 3000 състезатели мерят сили в двете надпревари в зала „Арена Армеец“.

Още

Зрелищно шоу на Античния театър довечера с демонстративният отбор на World Taekwondo

World Taekwondo със зрелищно шоу на Античния театър на 3 август

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...