Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Борисов в Исперих за кабинета „Петков“: Хаос и катастрофа, контрабандата е страховита
България Важно Политика

Борисов в Исперих за кабинета „Петков“: Хаос и катастрофа, контрабандата е страховита

„Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и казваха колко е лошо, сега същото служебно правителство им казва, че всичко е лошо, а те едва ли не му се сърдят. Дори нагло заявяват, че има връзки с ГЕРБ. Със сигурност последната партия, с която има връзки президентът е ГЕРБ”. Това заяви в Исперих лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов. Той коментира напрежението между бившата власт и служебния кабинет на Румен Радев.

Борисов каза още, че кризата в земеделието е била създадена от кабинета „Петков“: „Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днес са сменени шефовете на митниците и на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той се пошегува, че е слушал вчера по телевизиите „ексклузивно“  как Кирил Петков е подписвал в Гранитна зала на МС договора с „Джеймкорп“, а после съвсем нетържествено го е развалил. „А защо не подписахте така и договора за 7-те танкера? Защото, въпреки твърденията на госпожа Бориславова, този газ ще излезе десетки пъти по-скъпо за индустриалците, допълни Борисов.

За бъдещите избори той заяви: „Аз много разчитам на президента да осигури максимално прозрачни и честни избори, за да не губят хората тотално доверие в машините. Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за „Промяната“, ще има още един етап, в който народът ще се гърчи“.

Сега и Радев ще види какво е да работиш с враждебни партии, както ние навремето. Включително и президента видя, че експериментът Кирил и Асен е пагубен за България“, каза още Борисов.

„БСП казват „Чегъртат ни“, но получават министри. БСП са като Триглавата ламя – винаги имат министри. Явор Гечев от БСП смени Иван Иванов от БСП в МЗХГ – все едно Васил Грудев да смени Десислава Танева. Представете си днес Атанасова или Дончев да са министри и аз да казвам: „Недоволни сме! Зверски ни чегъртат!“, коментира лидерът на ГЕРБ.

За парапета, ако искате да говорим, ексклузивно. Ама това всъщност, което виждате, са зрителни измами, завърши Борисов./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...