Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Пловдивският командос Мирослав Павлов се събуди след 3-месечна кома, да му помогнем да оздравее
Градът Общество Пловдив

Пловдивският командос Мирослав Павлов се събуди след 3-месечна кома, да му помогнем да оздравее

Мирослав Павлов

Пловдивският командос Мирослав Павлов, пострадал тежко при служебен инцидент, се събути след 3-месечна кома и има нужда от помощ. За възстановяването му трябва да се съберат 150 000 евро, а сумата е непосилна за неговите близки.

Преди три месеца нашият колега старшина Мирослав Павлов пострада сериозно при изпълнение на служебните си задължения. Седмица след инцидента никой не даваше гаранции, че той ще се събуди от комата, в която беше изпаднал след тежката закрита дифузна черепно-мозъчна травма, съобщиха от Силите за специални операции.

Три месеца по-късно, старшина Павлов вече е в съзнание, разговаря с близките си, с медиците от Военна болница – Пловдив, като бавно възвръща функционалните възможности на тялото си.

„Този напредък изцяло дължи на лекарите от ВМА – София и Пловдив, всекидневните грижи на своето семейство и моралната подкрепа на всички негови колеги и приятели, които се молят ежедневно за неговото възстановяване. Сега, той има нужда от интензивно лечение и специална рехабилитация, които да помогнат за връщането му към нормален начин на живот“, информират още от Силите за специални операции.

Към настоящия момент в СКСО е инициирана кампания за ежемесечно събиране на средства на доброволен принцип за подпомагане на лечението му. За възстановяването му е необходимо в кратко време да се събере сума от 150 000 евро, която е непосилна за неговите близки.

Средствата са необходими за специализирана рехабилитация, медикаментозно лечение и транспортиране до болничното заведение в чужбина, като на този етап е разговаряно с болници в Турция и Израел.

От Силите за специални операции отправят апел към всички, които могат, да помогнат за събирането на нужните средства за лечението на Мирослав“ „Да дадем шанс на един достоен военнослужещ от Специалните сили на Българската армия да си върне живота!!!“, призовават от Силите за специални операции.

Дарителската сметка е:

„УНИКРЕДИТ БУЛБАНК“ АД

IBAN: BG69UNCR70001525005765

BIC: UNCRBGSF

Валута: ЛЕВА

Титуляр: Мирослав Павлов Павлов

PayPal: help_miroslav@abv.bg

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...