Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » БСП в „Родопи“ с пълна подкрепа към Явор Гечев
България Важно Политика Регион Родопи

БСП в „Родопи“ с пълна подкрепа към Явор Гечев

Явор Гечев

Пълна подкрепа на служебния министър на земеделието Явор Гечев обявиха социалистите от община „Родопи“. „Изпитваме гордост и удовлетворение от факта, че му е гласувано доверие да бъде част от служебния кабинет на избрания от нас президент Румен Радев. Това е висока оценка за неговите професионални качества, за усилията му за развитие на земеделския сектор през годините и доказателство за добре свършената работа като зам.-министър от квотата на БСП в кабинета  „Янев“, се казва в позиция на социалистите , изпратена до Националния съвет на БСП.

В нея се посочва още, че червените активисти не приемат информациите по медиите за отношението на националното ръководство към тримата служебни министри.

„Общинският съвет на БСП -Родопи категорично не приема разразилата се война в медийното пространство между Корнелия Нинова и Румен Радев. Напомняме на ръководството, че в момента трябва да акцентираме върху социалната политика, която реализирахме за кратко време, в което бяхме в управление, а не да използваме медийното време за компромати и нападки срещу Ремен Радев и служебното му правителство. Считаме, че ни предстои тежка кампания за предстоящите парламентарни избори и с публичните си изяви не би трябвало да внушаваме на избирателите ни противоречиви послания за разединение и ежби в редиците на БСП“, категорични са социалистите.

Те призовават НС на БСП да се съсредеточи в организацията на предстоящата кампания и да загърби реваншизма спрямо служебните министри.

„Надяваме се на тези избори да се явим единни и сплотени, с ясни послания и загърбили противоречията си, в името на БСП и нейното бъдеще“, се казва още в позицията, приета на 4 август./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...