Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Нина Николина с безплатен концерт на 6-и септември в Пловдив
Градът Култура Пловдив

Нина Николина с безплатен концерт на 6-и септември в Пловдив

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Нина Николина ще радва жители и гости на града на 6-и септември, когато честваме 137 години от Съединението на България и Празника на Пловдив.

На откритата сцена на пл. „Стефан Стамболов“ пред сградата на община Пловдив, от 19.30 часа, в концерт-спектакъла “Jazz & Traditions Vol.2 “ ще се срещнат традиция и съвременност, а публиката ще се наслади на великолепното музикално съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.

На сцената с Нина Николина ще бъдат Калин Вельов – барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Мирослав Турийски – клавишни, Таня Първанова – вокал.

В репертоара са включени новите песни от предстоящия втори концертен албум на изпълнителката “Jazz & Traditions Vol.2 “, най-популярните песни „Излел е Дельо“, „Лале ли си, зюмбюл ли си“, „Назад, назад, моме Калино“, „Свети Георги“, „Пуста младост“, „Катерино Моме“, представени в модерен микс от етно и джаз., както и неиздавани до момента български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

В нов аранжимент публиката ще чуе хит синглите на изпълнителката „Ти“, „Тебе да вземем“ и „Сън“. Митове, легенди, истории и традиции, представени по модерен начин от гласа, който няма как да сбъркате, очакват публиката в спектакъла от Нина Николина.

Концертът ще е с вход свободен и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и на Министерство на културата./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...