Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Мария Капон: Политическа коалиция преди изборите, а не за четвърти път от същото
България Важно Мнения Политика

Мария Капон: Политическа коалиция преди изборите, а не за четвърти път от същото

Мария Капон
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Трябва да има политическа коалиция, която да се състои преди изборите, а не аритметична – след изборите. Аритметиката след това ще означава да се даде повече място на БСП в една такава коалиция, а истинското проевропейско мнозинство може да се случи, само ако имаме политическа коалиция с обща програма“, заяви за БНР Мария Капон от „Ние идваме“. Според нея ПП, ДБ и „Ние идваме“ имат еднакви цели и нямат право да предлагат на избирателите за четвърти път от същото.

Капон коментира и протестите #ГАZwithme, като уточни, че не става дума за протестна енергия, а за позиция на гражданското общество, което иска да покаже, че няма да се съгласи с пропутнско управление на България. „Нека сме наясно, че имаме договор с търговеца „Газпромекспорт“, а не с „Газпром“. Нека да правим разлика между търговци и посредници – това, че има обвинения, че газ се взема от посредници, това са търговци, които имат в своя микс газ от много места, давам пример с Гърция. Да кажем защо „Булгаргаз“ е в лошо състояние – заради „Топлофикация“- София. Столичната община, която е на ГЕРБ, не намериха начин да оздравят „Топлофикация“ и да платят дълговете й към „Булгаргаз“. „Целта на служебния кабинет е да проведе честни избори, а не да отваря пространство за ГЕРБ и ДПС, биейки се с бившето правителство“, заяви още Мария Капон.

Тя беше категорична, че „ако ПП си позволят да излъжат гражданите и да направят коалиция с ГЕРБ след изборите, това ще е лъжа, която сме виждали вече през 2005 година“, когато НДСВ влезе в коалиция с БСП.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...