Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Паталенски, който вилня пред КАТ-Пловдив, остава в ареста
Градът Пловдив Съд и Прокуратура

Паталенски, който вилня пред КАТ-Пловдив, остава в ареста

Александър Паталенски
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Пловдивският окръжен съд остави в ареста 49-годишния Александър Паталенски , който вилня на 2 август пред КТА-Пловдив. Така Окръжният съд  потвърди определението на Районен съд – Пловдив, с което спрямо него е взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Спрямо  Паталенски са повдигнати обвинения за три престъпления, извършени в района на КАТ – Пловдив. Първото е, че е  управлявал автомобил след употреба на наркотични вещества – амфетамин, второто – противозаконно е попречил на орган на власт – полицейски служител, да изпълни служебните си задължения. Третото обвинение е , е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта и е извършено при управление на моторно превозно средство.
Определението на Окръжен съд – Пловдив е окончателно.

ПловдивПрес припомня, че Александър Паталенски сътвори истински екшън на 2 август.  Той посетил сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР – Пловдив, за да регистрира лек автомобил, но се държал неадекватно и полицейските служители разпоредили да му бъде извършена проверка. Той не се подчинил, започнал да се движи с автомобила из паркинга на пътната служба, като блъснал бетонен кош за смет и това наложило да бъде спрян принудително и задържан.

Оказа се, че освен дрогиран по време на инцидента, Паталенски е и рецидивист – „рекордьор“ по нарушения на пътния закон. Той има над 100 глоби, актове и фишове, както и присъди за шофиране след алкохол. При последния инцидент мъжът отново е бил с отнета книжка и в изпитателен срок по условна присъда за употреба на алкохол зад волана./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...