Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Украинските сили са ударили мост над Днепър
Важно Войната в Украйна Свят

Украинските сили са ударили мост над Днепър

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Активни сражения се водят в южните части на страната. Украинските сили съобщават, че са повредили един от двата моста над река Днепър. Десетки загинаха при масиран руски обстрел в Днепропетровска област. По информация на проруските сепаратисти, руските сили са влезли в градовете Соледар и Бахмут. Сателитни снимки показват тежки поражения след серията експлозии в авиобазата „Саки“ в Крим. Киев не е поел отговорност за взривовете, а руската страна твърди, че причина за тях е пожар, възникнал заради неспазване на мерките за пожарна безопасност. Унищожени са най-малко 9 самолета.

Днес в Копенхаген ще се проведе донорска конференция за Украйна. В среднощното си обръщение президентът Зеленски заяви, че Киев ще получи помощ, включително и още оръжия. „Това е въпросът, който тревожи всички: кога ще свърши войната? Някои казват месеци, други – година, и повече. Всъщност въпросът за времето е директно свързан с въпроса за загубите, които Русия ще претърпи. Колкото по-големи са загубите на окупаторите, толкова по-бързо ще имаме възможност да освободим страната и да гарантираме сигурността на Украйна. Ще дойде време, когато окупаторите ще избягат от Харков, от Донбас, от Крим“, заяви украинският президент.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...