Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Без категория » Отстраниха от длъжност пияната полицайка от „Златна рибка“
Без категория България Важно Инциденти Истории

Отстраниха от длъжност пияната полицайка от „Златна рибка“

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Полицайката от Стара Загора, седнала зад волана във видимо нетрезво състояние след шумен семеен скандал в къмпинг „Златна рибка“ край Созопол, е е отстранена временно от длъжност, информира БНТ.

Случката се разигра днес на разсъмване след възникнал семеен конфликт в къмпинга. Стигнало се е и до физическа саморазправа, а сред участниците в конфликта била и въпросната полицайка от Стара Загора.

По данни от МВР тя се е държала изключително арогантно с пристигналите на място служители на реда, като се е намесвала и в работата им. След това се е качила да шофира във видимо нетрезво състояние, а при опита на пътните полицаи да я тестват с дрегер, тя отказала.

Семейството на 44-годишната полицайка има каравана в този къмпинг край Созопол. Около 04:00 ч. сутринта започнал шумен скандал между съпруга ѝ и техния син. Съседи по каравана опитали да успокоят страстите.

„Голям скандал беше. Мъжът е нападнал съседите. Неговият син се е опитал да го успокои и той е хвърлил сина си на земята и го е ударил със стол по гърба. То се видя колко голяма рана има сина на гърба“, разказва Георги Ганев, очевидец.

На място пристигнала и полиция. Тогава 44-годишната Женя се идентифицирала също като служител на реда, но вместо да съдейства на своите колеги, се държала арогантно и напуснала къмпинга с автомобила си във видимо нетрезво състояние.

„Автомобилът е спрян в посока Приморско на второкласен път. Водачът е във видимо нетрезво състояние, отказва да бъде изпробван за алкохол. Колегите взимат административно отношение, дерегистрират автомобила, съставят съответните документи“, допълни Тодор Станков, инспектор „Пътен контрол“ към РПУ-Созопол.

Полицайката е служител на 2-ро районно в Стара Загора. От областната дирекция в града са образували дисциплинарно производство.

Оказва се това не е първият случай, в който семейството на полицайката създава проблеми в къмпинга.

„Този казус рецидивира. В рамките на няколко дни се е повтаряло 2-3 пъти, защото нощният пазач е ходил да ги предупреждава, пак по сигнали на техни комшии. След като им изтече срока на платената услуга до 10-ти септември, най-вероятно ще се разделим“, каза още Пламен Иванов, управител на къмпинга.

Съпругът на полицайката не пожела да коментира случая.

Заради шофирането в нетрезво състояние, полицайката е временно отстранена от длъжност.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...