Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Асеновград » Обновяват градския парк в Асеновград
Асеновград Важно Регион

Обновяват градския парк в Асеновград

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Предстои ремонт на „Голяма алея“ в Градския парк на Асеновград. Ремонтните дейности включват рехабилитацията на алейната мрежа и отводняването. Ще бъде положена нова асфалтова настилка върху съществуващите алеи. Ще бъдат оформени и градински бордюри.

Алеите са с приблизителна площ от 4500 кв. м., а градинските бордюри, които ще бъдат монтирани – около 2000 линейни метра. Чрез полагането на нова асфалтова настилка ще се осигури и нормалното отводняване на алейната мрежа. Допълнително е предвидено и монтиране на художествено осветление.

Градският парк на Асеновград не е обновяван от години. Дългоочакваното благоустрояване и подобряване на средата ще допринесе за привлекателността на града. „Голяма алея“ ще придобие европейски вид и ще придава уют при престоя, както на местните жители, така и на туристите и гостите на Асеновград, съобщават от общината. Реновирането има за цел да се осигури съвременна и естетична среда за отдих на малки и големи. Осъвременяването на наличната малка по мащаби публична и техническа инфраструктура играе ключова роля за подобряването качеството на живот на населението, категорични са от местната администрация.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...