Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Без категория » Греъм Сунес беше критикуван за думите, че футболът е мъжка игра
Без категория Важно Спорт

Греъм Сунес беше критикуван за думите, че футболът е мъжка игра

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Шотландската легенда на Ливърпул Греъм Сунес казва, че не съжалява, че е описал футбола като мъжка игра след ожесточеното равенство 2-2 на Челси с Тотнъм Хотспър, въпреки коментарите, които предизвикаха огромна реакция във Великобритания.

Сунес при анализа на физическата игра на мача и подхода на рефера Антъни Тейлър беше възхитен от случващото се на терена.

„Изведнъж това отново е мъжка игра. Мисля, че се върнахме към футбола, който обичам, удар по удар и съдията им позволява да играят“, каза Сунес вчера, докато седеше до бившия английски национал Карън Карни.

Водещият Дейв Джоунс веднага го поправи: „Това също е женска игра“, а Бет Инглънд, нападателят на Челси и шампион на Евро 2022 с Англия, го разкритикува в Twitter.

„Какво безсрамно нещо да се каже през лятото, след като тази страна спечели шампионата“, написа Ингланд.

69-годишният Сунес, който във футболната си кариера беше известен с безкомпромисните си стартове, казва, че не съжалява за нито една дума, която е казал.

„Нека обясня. От години казвам, че съдиите играят голяма роля за успеха на Висшата лига. Днес трябва да внимаваш какво говориш и аз не съм добър в това, но станахме като другите лиги. Съдиите постоянно отсъждат нещо, мачът няма поток и това не е добре. Нашият футбол винаги е бил уникален, по-директен, по-интензивен и ние се отдалечихме от това. Вчера казах в коментарите, че си върнахме нашата игра. Това е футболът, който си спомням, че съм играл и нашата лига ще бъде много по-добра заради него“, обясни Сунес./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...