Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » ДБ внесе документи в ЦИК, чака ясен отговор от ПП
България Важно ИЗБОРИ 2022 Политика

ДБ внесе документи в ЦИК, чака ясен отговор от ПП

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Демократична Бълтария“ се регистрира сама за парламентарните избори в ЦИК, но надеждата за коалиция с „Продължаваме промяната“ остава.

„ДБ днес заяви своето желание за участието си на изборите на 2 октомври, като внесохме 8 хил подписа от нашите съмишленици, които подкрепиха нашето явяване на изборите. Ние събирахме подписите на открито, сред хората. Много добре и ясно чухме техните желания. А те са да завършим започнатото и да осигурим едно стабилно управление на страната“, заяви Надежда Йорданова пред събралите се журналисти.

„Нашето желание за общо явяване на изборите с „Продължаваме промяната“ е ясно заявено. На ход са колегите от ПП. България има нужда от едно голямо обединение, което да представлява протестиращите хора през 2020 година, които ясно заявиха, че не може България да се управлява от коалиционното статукво. Ние дължим това на гражданите. Това, че в настоящият момент заявяваве отделна регистрация означава, че очакваме ясен отговор от ПП“, каза още бившият правосъден министър.

„България има нужда от стабилно управление. Задължение и грижа на политиците е да обединяваме обществото и да го лекуваме, защото България има нужда от стабилност“, заключи Йорданова./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...