Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Гълъб Донев: МВР да засили контрола по пътищата
България Важно Политика

Гълъб Донев: МВР да засили контрола по пътищата

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Миналата седмица споделих убеждението си, че войната на пътя е безумие, с което можем да се справим заедно. От МВР очаквам сериозен контрол за спазване на правилата на движение. Ако ценим живота – и своя, и на този в отсрещното платно, ще следваме закона вътре в нас“, така служебният премиер Гълъб Донев откри редовното правителствено заседание и отправи специални благодарности на всички, които в неделя вечерта помогнаха на пострадалите в тежката катастрофа със сръбския автобус на АМ „Тракия“.

„Отправям благодарност към всички, които всички в неделя вечер помогнаха за преобърналия се автобус на АМ “Тракия”. Когато колата се обърне, пътища много. Катастрофата събра на магистралата различни хора по професия, местоживеене, възгледи, но те помогнаха в беда. Впечатлен съм от светкавичната и адекватна реакция, които в неделя вечер преминаха 217-ия км. на АМ Тракия. Граждани и държавни институции реагираха в рядко срещан синхрон. Щастливо стечение на обстоятелствата е, че сред пътуващите е имало и лекари. Те са проявили човечност и солидарност. Благодарен съм на всички, които помогнаха на младия лекар – Антон Елкин, Теодор Бочев, които помагат за изваждането на децата от автобуса, и на всички останали очевидци, които действат с мисъл за живота и здравето на децата. Благодарен съм на екипите на Бърза помощ, Пътна полиция, местната власт в Стара Загора“.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...