Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Ботев » Официално: Ботев заплаши Серехидо със съд
БГ Футбол Ботев Важно Мнения Спорт Спорт Важно

Официално: Ботев заплаши Серехидо със съд

Даниел Серехидо, бивш спортен директор на Ботев

Ръководството на „Ботев“ Пловдив заплаши със съд бившия изпълнителен директор на клуба Даниел Серехидо, който напоследък не спира да хейти всяка стъпка на настоящите началници в Коматево.

На официалния сайт на канарчетата се появи позиция, в която се заявява, че няма да търпят повече враждебните коментари, които влияят на атмосферата в клуба и настройват част от запалянковците негативно. „За защитата на всички наши права и законни интереси ще бъдат предприети нужните и предвидени в закона действия, включително и по съдебен ред“, пише ръководството.

Ето официалната позиция:

Във връзка със зачестилите медийни изяви на бившия изпълнителен директор на ПФК Ботев – Даниел Серехидо, изказваме дълбокото си разочарование от неговото непрофесионално поведение, което има за цел единствено да урони доброто име и престиж на ПФК Ботев, да подкопае доверието в клубното ръководство и да напомни за личността на г-н Серехидо. Категоричното не приемаме този начин на поведение и комуникация.
От октомври 2021 год. г-н Серехидо не е част от ръководството на клуба, не е в течение на клубните работи и няма никакво отношение към процеса на формиране и вземане на решенията в клуба. Изказаните от него мнения са плод единствено на спекулации. Нито едно от изявленията на г-н Серехидо не почива на обективни факти, а е плод единствено на неговото въображение.
ПФК Ботев не желае да влиза в медиен диалог с г-н Серехидо и в бъдеще няма да коментира негови изказвания, касаещи клуба. За защитата на всички наши права и законни интереси ще бъдат предприети нужните и предвидени в закона действия, включително и по съдебен ред.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...