Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Трагедията в Стара Загора: Военният биел жена си вкъщи и на работното й място
България Важно Крими

Трагедията в Стара Загора: Военният биел жена си вкъщи и на работното й място

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Домашно насилие и побой пред колеги предхождат трагедията в Стара Загора с военен и съпругата му. Това става ясно от съобщение на Военно-окръжната прокуратура в Пловдив. Телата на двамата бяха открити във вторник в семейното им жилище. По случая е образувано досъдебно производство, което да установи дали военнослужещият С.П. умишлено е умъртвил съпругата си В.П.

Двойката имала сключен граждански брак от 2010 г. През последните месеци отношенията им се влошили, което довело до чести вербални спорове и физическа саморазправа между двамата, сочат данните от разследването.

На 13 август мъжът посетил работното място на съпругата си и предизвикал скандал, придружен с нанесен побой. Тъй като В.П. не се явила на работа на 15 август, нейна колежка се опитала да й се обади, но не се свързала. Затова се обадила на майката на В.П.

Подаден е сигнал в ОД на МВР – Стара Загора за издирване на жената. На 16 август полицейски служители отишли до семейното жилище на С.П. и В.П., звънели, но никой не отварял. След като отворили входната врата, полицаите видели труп на мъж в коридора на апартамента. Веднага са информирани Военно-окръжната прокуратура в Пловдив и РС „Военна полиция“ – Пловдив.

Мястото е запазено до пристигане на военен следовател, който е извършил оглед. Намерени са труповете на двамата съпрузи с видими огнестрелни рани в областта на главата. Установено е и огнестрелно оръжие, законно притежавано от С.П., с което се предполага, че е причинена смъртта и на двамата.

Още вчера стана ясно, че името на мъжа е Стилиян. Той е ефрейтор от Инженерни войски в Стара Загора, а съпругата му Ваня, която е от Свиленград, работила като медицинска сестра. Двамата имат 9-годишна дъщеря./ПловдивПрес

Още новини по темата

Убитата от военния в Стара Загора била медицинска сестра, имали 9-годишно дете

Трагедия в Стара Загора! Военен застреля приятелката си и се самоуби

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...