Новини от Пловдив » България » България » Йордан Илиев и Атанас Градев са полицаите, загинали в Бургас
България Важно Инциденти Крими

Йордан Илиев и Атанас Градев са полицаите, загинали в Бургас

Има пострадали и сред бежанците, натикани в багажното отделение на автобус с чужда регистрация

Загинаха двама от най-смелите полицаи на ОДМВР-Бургас. Йордан Илиев, заедно с колегата си старши полицай Атанас Градев – това са двете имена на униформените, които изпълняваха до последен дъх дълга си към пагона. Тази сутрин около 5,30 часа те се включват в преследването на автобус с мигранти в района на кръговото кръстовище „Трапезица” в опит да пресекат пътя му, но той връхлита върху колата.

На мястото са най-близките на двамата полицаи, които ще бъдат запомнени с професионализма ии безкомпромисността си. Към Бургас пътува и министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Двамата полицаи загинаха при опит да спрат автобус с нелегални мигранти в Бургас. Това, което се е случило около 5 часа сутринта на кръговото кръстовище „Трапезица”, действително е ужасяващо. Главната редакторка на сайта Катя Касабова от сутринта пуска кадри от мястото на тежкото произшествие.

Трафикът от Созопол в посока УМБАЛ-Бургас е отцепен. Със сигурност става дума за преследване на автобус с надпис „Virginia-M”. Номерът е чужд, но има обозначение, че служи за провеждане на екскурзии, предава Флагман.бг

Вероятно екипът от помляната полицейска кола е опитал да помогне на свои колеги. Автобусът, подгонен от автомобила, е идвал по трасето от Созопол и покрай бензиностанцията на „Лукойл” вдясно. Старата голяма машина не е могла да вземе лекия завой наляво на кръговото. Тя буквално е избила загражденията и е влетяла в градинката, където има два павилиона, в момента напълно разрушени. По всяка вероятност премазаната полицейска патрулка е идвала в помощ на колегите си по бул. „Сан Стефано”, откъм Билковата аптека, когато са били отнесени от автобуса.

.В градинката има 20-25 мъже, между които и момчета на по 10-12 години, отдалеч виждаме и една жена. Багажното на автобуса и вътрешната му част са изкорубени напълно. Със сигурност има тежко пострадали и сред бежанците, защото са били в багажното отделение.

Кадри: Флагман.бг

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...