майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Пловдив » Сини лампи и сирени в Пловдив за почит към полицаите, загинали в Бургас
Пловдив Пловдив Важно Полиция Регион Случка на деня

Сини лампи и сирени в Пловдив за почит към полицаите, загинали в Бургас

Полицаите от Пловдив отдадоха почит към паметта на двамата загинали колеги от Бургас. Те пуснаха сините лампи на патрулките на няколко места из Пловдив и областта, за да засвидетелстват съпричастност към мъката на техните близки, запазвайки минута мълчание точно в 13:00 часа на няколко места в областта.

В Пловдив униформените почетоха свои колеги на бул. „Шести септември“. Както и на изхода на Карлово в посока Пловдив, предаде човек на ПловдивПрес от мястото на събитието.

Почест към отишлите си без време, но геройски изпълнили служебния си дълг, огнеборците отдадоха с минута мълчание пред пожарните автомобили с включени сирени и маяци.

В Асеновград патрули отдадоха почит до черквата Св. Атанасии на кръговото кръстовище между ул. „В. Левски“ и ул. „Цар Иван Асен“. В Карлово униформени също сведоха глави.

Йордан Илиев (31 г.) и Атанас Градев (43 г.) загубиха живота си вчера сутринта на кръстовище „Трапезица“, след като автобус, превозващ мигранти, блъсна патрулката, в която са се намирали.

Илиев, 31 г., е бил старши полицай в сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление в Бургас. Служил е в системата на МВР седем години. Три пъти е награждаван за проявен героизъм, скоро е трябвало да мине на по висока длъжност в „Криминална полиция“

Атанас Градев, 43 г., е бил командир на отделение в сектор „Охранителна полиция“ към Първо районно управление – Бургас. Имал е 18 години стаж. Също награждаван и без нито наказание.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...