Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Хаджигенов: Няма да настъпим четвърти път една и съща мотика!
България Важно ИЗБОРИ 2022 Мнения Паметни фрази Политика

Хаджигенов: Няма да настъпим четвърти път една и съща мотика!

Николай Хаджигенов
Николай Хаджигенов
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Няма да настъпим четвърти път една и съща мотика, резултатът е предизвестен, така или иначе. Така Николай Хаджигенов обясни защо „Ние идваме!“ и ЕНП се отказаха от участие в предсрочните избори. Той допълни, че ще продължат да правят политика извън парламента.

В „Денят започва“ Николай Хаджигенов заяви, че не подкрепят политически сили, а ще подкрепят отделни политики. Отчете, че има 2 неща, за които се борят: правосъдие и демокрация.

„Ако конкретна политическа сила трябва да я подкрепяме, а тя няма да прави нищо, значи няма да я подкрепяме. Ние затова не подкрепяме нито една политическа сила“, заяви Хаджигенов.

По думите му от „Продължаваме промяната“ не са оправдали гласуваното им доверие.

„Имаха комфорта на пълното мнозинство. Имаха подкрепата на много голяма част от хората, на политическите формации, нашата включително, но дори не опитаха“, каза Хаджигенов.

Според него от ПП така и не са разбрали срещу какво са изправени – „огромен враг с невероятен ресурс, с който не можеш да се справиш само защото си спечелил изборите“.

„Крайно време е да разберат, че „парламентарна република не е просто лаф, написан в някаква книжка, която е именувана Конституция. Да, Борисов превърна това в цирк, гумен печат на едноличното си управление, но това не е така и не трябва да е така“, коментира Николай Хаджигенов.

Прогнозира, че края на февруари-началото на март ще има поредни предсрочни избори.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...